Camiño de navegación
Navigation Menu
- Actualidade
- Iniciativas
- Intervencións
-
Actividade Internacional
- Liñas directrices da actividade internacional
- Asembleas Parlamentarias Internacionais
- Actividade internacional da semana
- Visitas de xefes de Estado ás Cortes Xerais
- Viaxes de delegacións oficiais
- Viaxes de Comisión
- Conferencias parlamentarias da Unión Europea
- Foros Parlamentarios
- Cooperación Parlamentaria
- Datos económicos
- Histórico
- Unión Europea
Iniciativas
IX Lexislatura
Proposición no de Ley en Comisión.
Proposición no de Ley relativa a la consideración de la cocina y la gastronomía españolas como parte fundamental de nuestro patrimonio cultural. (161/000352)
Presentado o 29/07/2008
, cualificado o 02/09/2008
Autor
Resultado tramitación
Aprobado con modificaciones
Comisión competente
Tramitación seguida pola iniciativa
Comisión de Cultura Publicación desde 02/09/2008 hasta 12/09/2008
Comisión de Cultura Mesa - Acuerdo desde 12/09/2008 hasta 12/09/2008
Comisión de Cultura Votación desde 12/09/2008 hasta 23/09/2008
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 23/09/2008 hasta 09/10/2008
Comisión de Cultura Mesa - Acuerdo desde 12/09/2008 hasta 12/09/2008
Comisión de Cultura Votación desde 12/09/2008 hasta 23/09/2008
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 23/09/2008 hasta 09/10/2008
Boletíns
-
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-63 de 12/09/2008 Pág.: 53
Iniciativatexto íntegro | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-80 de 09/10/2008 Pág.: 24
Aprobacióntexto íntegro | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-80 de 09/10/2008 Pág.: 24
Enmiendastexto íntegro | PDF
Diarios de Sesións
-
DS. Congreso de los Diputados Núm.77 de 23/09/2008 Pág: 10
Comisión de Culturatexto íntegro | PDF