Ruta de navegació
Menú de navegació
- Actualitat
- Iniciatives
- Intervencions
-
Activitat Internacional
- Línies directives de l'activitat internacional
- Assemblees Parlamentàries Internacionals
- Activitat internacional de la setmana
- Visites de Caps d'Estat a les Corts Generals
- Viatges de delegacions oficials
- Viatges de Comissió
- Conferències Parlamentàries de la Unió Europea
- Fòrums Parlamentaris
- Cooperació Parlamentària
- Dades econòmiques
- Historial
- Unió Europea
Iniciatives
XII Legislatura
Proposición no de Ley en Comisión.
Proposición no de Ley sobre la reducción del uso de poliestireno en la distribución de alimentos. (161/000688)
Presentat el 17/10/2016
, qualificat el 26/10/2016
Autor
Resultat tramitació
Aprobado con modificaciones
Comissió competent
Tramitació seguida per la iniciativa
Comisión de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente Publicación desde 26/10/2016 hasta 03/11/2016
Comisión de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente Mesa - Acuerdo desde 03/11/2016 hasta 26/06/2018
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 26/06/2018 hasta 12/02/2019
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 12/02/2019 hasta 21/02/2019
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 21/02/2019 hasta 06/03/2019
Comisión de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente Mesa - Acuerdo desde 03/11/2016 hasta 26/06/2018
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 26/06/2018 hasta 12/02/2019
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 12/02/2019 hasta 21/02/2019
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 21/02/2019 hasta 06/03/2019
Butlletins
-
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-43 de 03/11/2016 Pág.: 90
Iniciativatext íntegre | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-510 de 06/03/2019 Pág.: 29
Enmiendastext íntegre | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-510 de 06/03/2019 Pág.: 29
Aprobacióntext íntegre | PDF
Diaris de Sessions
-
DS. Congreso de los Diputados Núm.743 de 21/02/2019 Pág: 15
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentacióntext íntegre | PDF