Camiño de navegación
Navigation Menu
- Actualidade
- Iniciativas
- Intervencións
-
Actividade Internacional
- Liñas directrices da actividade internacional
- Asembleas Parlamentarias Internacionais
- Actividade internacional da semana
- Visitas de xefes de Estado ás Cortes Xerais
- Viaxes de delegacións oficiais
- Viaxes de Comisión
- Conferencias parlamentarias da Unión Europea
- Foros Parlamentarios
- Cooperación Parlamentaria
- Datos económicos
- Histórico
- Unión Europea
Intervencións
IX Lexislatura
Proposición no de Ley en Comisión.
Interveniente
Simancas Simancas, Rafael (GS)
Proposición no de Ley relativa a la consideración de la cocina y la gastronomía españolas como parte fundamental de nuestro patrimonio cultural. (161/000352)
Intervención en la Comisión de Cultura el 23/09/2008
Cargo
Diputado
por Madrid
Autor
Fase
Debate
Diario de sesións
DS. Congreso de los Diputados Núm. 77 de 23/09/2008
Comisión de Cultura
Páginas: 11 Texto íntegro | PDF
Comisión de Cultura
Páginas: 11 Texto íntegro | PDF