Camiño de navegación
Navigation Menu
- Actualidade
- Iniciativas
- Intervencións
-
Actividade Internacional
- Liñas directrices da actividade internacional
- Asembleas Parlamentarias Internacionais
- Actividade internacional da semana
- Visitas de xefes de Estado ás Cortes Xerais
- Viaxes de delegacións oficiais
- Viaxes de Comisión
- Conferencias parlamentarias da Unión Europea
- Foros Parlamentarios
- Cooperación Parlamentaria
- Datos económicos
- Histórico
- Unión Europea
Iniciativas
XIV Lexislatura
Proposición no de Ley en Comisión.
Proposición no de Ley relativa a las medidas de mejora en las normas de producción, comercialización y etiquetado, así como de importación de miel, con el objeto de proteger y favorecer la producción nacional. (161/000410)
Presentado o 17/03/2020
, cualificado o 30/03/2020
Autor
Resultado tramitación
Rechazado
Comisión competente
Tramitación seguida pola iniciativa
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Publicación desde 30/03/2020 hasta 13/04/2020
Mesa del Congreso Calificación por Mesa sin reunión desde 30/03/2020 hasta 30/03/2020
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 13/04/2020 hasta 15/02/2023
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 15/02/2023 hasta 22/03/2023
Concluido - (Rechazado) desde 22/03/2023 hasta 11/04/2023
Mesa del Congreso Calificación por Mesa sin reunión desde 30/03/2020 hasta 30/03/2020
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 13/04/2020 hasta 15/02/2023
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 15/02/2023 hasta 22/03/2023
Concluido - (Rechazado) desde 22/03/2023 hasta 11/04/2023
Boletíns
-
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-64 de 13/04/2020 Pág.: 105
Iniciativatexto íntegro | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-606 de 10/04/2023 Pág.: 3
Rechazadatexto íntegro | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-606 de 10/04/2023 Pág.: 3
Enmiendastexto íntegro | PDF
Diarios de Sesións
-
DS. Congreso de los Diputados Núm.868 de 22/03/2023 Pág: 11
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentacióntexto íntegro | PDF