Ruta de navegació
Menú de navegació
- Actualitat
- Iniciatives
- Intervencions
-
Activitat Internacional
- Línies directives de l'activitat internacional
- Assemblees Parlamentàries Internacionals
- Activitat internacional de la setmana
- Visites de Caps d'Estat a les Corts Generals
- Viatges de delegacions oficials
- Viatges de Comissió
- Conferències Parlamentàries de la Unió Europea
- Fòrums Parlamentaris
- Cooperació Parlamentària
- Dades econòmiques
- Historial
- Unió Europea
Iniciatives
XIV Legislatura
Proposición no de Ley en Comisión.
Proposición no de Ley relativa a las medidas de mejora en las normas de producción, comercialización y etiquetado, así como de importación de miel, con el objeto de proteger y favorecer la producción nacional. (161/000410)
Presentat el 17/03/2020
, qualificat el 30/03/2020
Autor
Resultat tramitació
Rechazado
Comissió competent
Tramitació seguida per la iniciativa
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Publicación desde 30/03/2020 hasta 13/04/2020
Mesa del Congreso Calificación por Mesa sin reunión desde 30/03/2020 hasta 30/03/2020
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 13/04/2020 hasta 15/02/2023
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 15/02/2023 hasta 22/03/2023
Concluido - (Rechazado) desde 22/03/2023 hasta 11/04/2023
Mesa del Congreso Calificación por Mesa sin reunión desde 30/03/2020 hasta 30/03/2020
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Mesa - Acuerdo desde 13/04/2020 hasta 15/02/2023
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentación Votación desde 15/02/2023 hasta 22/03/2023
Concluido - (Rechazado) desde 22/03/2023 hasta 11/04/2023
Butlletins
-
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-64 de 13/04/2020 Pág.: 105
Iniciativatext íntegre | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-606 de 10/04/2023 Pág.: 3
Rechazadatext íntegre | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-606 de 10/04/2023 Pág.: 3
Enmiendastext íntegre | PDF
Diaris de Sessions
-
DS. Congreso de los Diputados Núm.868 de 22/03/2023 Pág: 11
Comisión de Agricultura, Pesca y Alimentacióntext íntegre | PDF