Ogi-apurra
Navigation Menu
- Albisteak
- Ekimenak
- Parte hartzeak
-
Nazioarteko Jarduera
- Nazioarteko jardueraren gidalerroak
- Nazioarteko Parlamentu Biltzarrak
- Asteko nazioarteko jarduera
- Estatuburuek Gorte Nagusietara Egindako Bisitak
- Delegazio ofizialen bidaiak
- Batzorde Bidaiak
- Europar Batasuneko Parlamentu Konferentziak
- Parlamentu Foroak
- Parlamentu Lankidetza
- Datu ekonomikoak
- Historiala
- Europar Batasuna
Ekimenak
X Legegintzaldia
Proposición no de Ley en Comisión.
Proposición no de Ley relativa al desarrollo de los criterios de flexibilización en materia de higiene para las queserías artesanales. (161/001489)
Aurkezpen data: 13/03/2013
, Kalifikazio data: 19/03/2013
Egilea
Izapidetze emaitza
Aprobado con modificaciones
Batzorde eskuduna
Ekimenak jarraitutako izapidea
Comisión de Sanidad y Servicios Sociales Publicación desde 19/03/2013 hasta 25/03/2013
Comisión de Sanidad y Servicios Sociales Mesa - Acuerdo desde 25/03/2013 hasta 21/05/2013
Comisión de Sanidad y Servicios Sociales Votación desde 21/05/2013 hasta 12/06/2013
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 12/06/2013 hasta 26/06/2013
Comisión de Sanidad y Servicios Sociales Mesa - Acuerdo desde 25/03/2013 hasta 21/05/2013
Comisión de Sanidad y Servicios Sociales Votación desde 21/05/2013 hasta 12/06/2013
Concluido - (Aprobado con modificaciones) desde 12/06/2013 hasta 26/06/2013
Buletinak
-
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-245 de 25/03/2013 Pág.: 21
Iniciativatestu osoa | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-297 de 26/06/2013 Pág.: 51
Enmiendastestu osoa | PDF -
BOCG. Congreso de los Diputados Núm. D-297 de 26/06/2013 Pág.: 51
Aprobacióntestu osoa | PDF
Bilkura Egunkariak
-
DS. Congreso de los Diputados Núm.339 de 12/06/2013 Pág: 33
Comisión de Sanidad y Servicios Socialestestu osoa | PDF